Majoituskäyttöliittymä

 

Traviuksessa yhdistyy perinteinen majoitusjärjestelmien logiikka aktiviteettien toiminnanohjaukseen dynaamisen paketoinnin kautta.

 

Traviuksen majoituskäyttöliittymässä varauksen tekeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Varaus voidaan aloittaa halutessaan huonekartalta tai sitten majoituksen varaus sivulta, jossa on yhdistetty yhdelle lomakkeelle saatavuuskalenteri, asiakastiedot sekä majoitustuotteiden valinta

.

Asiakkaiden saapumista ja tarpeita pystyy seuraamaan Check in/out listalta, jolloin nähdään saapuvat asiakkaat ja tilausten lisätiedot. Samasta käyttöliittymästä voidaan hallinnoida myös lähtevien asiakkaiden maksutapahtumia.

 

Huonekartasta pystyt näkemään missä huoneessa eri asiakkaat majoittuvat ja huonekapasiteettia voidaan hallita helposti siirtämälla tilauksia huuoneesta toiseen drag and drop toiminnolla. Varaus voidaan aloittaa huonekartasta maalaamalla halutut päivät ja haluttu huone, jolloin käyttäjän tarvitsee lisätä tilaukselle vain asiakastiedot ja mahdolliset lisäpalvelut. Varausta tehdessä voidaan valita, että huoneelle tehdään huonelasku automaattisesti. Huonekartan kautta päästään kansalaisuus ja muihin majoituksen kannalta tärkeisiin raportteihin.

 

Siivouslistasta voidaan merkata siivotut huoneet ja seurata välisiivousten ja liinavaatteiden vaihtoa. Siivouslista on yhteydessä Check out listaan siten, että kun asiakas merkataan pois lähteneeksi, niin huone menee automaattisesti likaiseksi, eikä seuraavaa asiakasta voida pistää huoneeseen, ennen kuin se on siivottu

.

Huonelaskuihin voidaan lisätä lisäpalveluita suoraan kassajärjestelmän kautta ja maksaa koko tilaus kassan kautta.